2011. január 10., hétfő

"Jöjjenek máskor is!" -Törökszentmiklósi bábcsoport beszámolója

Kedves Munkatársaink!    
Szeretnénk nektek beszámolni a karácsonyi előadásainkról.

A mi bábcsoportunk idén alakult, szinte a semmiből hívta elő az Úr és lépésről lépésre vezetett bennünket.
Mikor felállt a bábcsoport, megvettük a bábokat, de az ajándékra nem maradt pénz, elmondtam a lelkésznek, és nemsokára kaptam egy sms-t, hogy a gyülekezet megrendeli az ajándékokat. Többször éltünk át ilyen csodákat, az ajtók megnyíltak a bábozásra. Első előadásunk fogyatékos fiatalok előtt zajlott, akik végig figyeltek, hiszem, hogy megértették az üzenetet.

Másodszorra egy református iskolában, utána pedig egy állami iskolába mentünk. A gyerekek nyitottak és figyelmesek voltak, mégis az állami iskolában éreztük legjobban, hogy veszik az adást. Amikor Fanni, a kislány a bábdarabban táncolt és énekelt, annyira nevettek, hogy feljebb kellett venni a hangot. Nagyon örültek az ajándékoknak, úgy éreztük igazi élményt tudtunk adni. Mikor vége volt, a konyhás néni odajött, és azt mondta: „Jöjjenek máskor is, mert a gyerekek úgy figyeltek”. Visszahallottuk, hogy a gyerekek hallgatják a CD-t is.

Utolsó előadásunk december 22-én volt a gyülekezetünkben. Bár nem voltak sokan, ugyanolyan örömmel báboztunk, mert a gyülekezetünk tagjai is eljöttek, és nekik is szolgálhattunk ezzel. Én évek óta olvasom a karácsonyi beszámolókat a bábozásról és érzem, hogy engem is hív Isten. Hálás vagyok, hogy idén bábozhattam. Igazából én többet kaptam, mint adtam, mert testvéreket köztetek és a gyülekezetben, imameghallgatást, és megújulást találtam a hitben.
Hiszem, hogy ez valami újnak lehet a kezdete a városban és a gyülekezetben.

Isten áldását kívánom a misszió munkatársaira szeretettel:

Nóra, Törökszentmiklósról                   

Törökszentmiklós, 2010. december 29.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése